Servicii excelente de catering pentru gradinite

Delarte Catering va pune la dispozitie servicii excelente de catering pentru gradinite si afterschool, preparatele oferite de noi fiind de o inalta calitate, proaspete si sanatoase, realizate de bucatari specializati in dieta copiilor prescolari. Conditiile noastre de igiena sunt maxime, iar aprovizionarea si transportul alimentelor sunt realizate de persoane specializate.

 

Alimentatia joaca un rol deosebit de important in ceea ce priveste dezvoltarea si cresterea copiilor. Cei mici au nevoie de o alimentatie echilibrata, care sa satisfaca necesarul caloric ce ofera celor mici energia necesara. Copiii au nevoie sa beneficieze intotdeauna de o alimentatie sanatoasa si rationala. Delarte Catering pune accent pe calitate si mai ales pe sanatate. Din grija pentru cei mici, toate alimentele noastre sunt realizate din produse atent selectionate, peparate de bucatari cu experienta si cunostinte in domeniul alimentatiei copiilor.

 

Delarte Catering respecta la cel mai inalt nivel normele de igiena impuse in acest domeniu, detine certificare HACCP ceea ce reprezinta garantia pentru o mancare sanatoasa, si de asemenea realizeaza analize bilunare pentru siguranta deplina a alimentelor si a apei potabile. Cu noi, alimentatia celor mici este cu siguranta sanatoasa si echilibrata. Meniul este fix ( mic dejun + gustare + pranz + desert + fruct ) = de la 12 lei – pana la 16 lei daca se doresc produse sau gustari suplimentare.

 

Pentru mai multe informatii despre serviciile de catering pentru gradinite, nu ezitati sa accesati www.catering-gradinite.ro, sau sa ne contactati telefonic:

Coordonator departament  –  0722. 52. 52. 55  – catalin@delarte.ro

ROMTELECOM / FAX: 021.780.25.00

 

 

Written by