Catering crese

Peste 1200 de copii in portofoliu in 43 de unitati de invatatamant din Bucuresti si Ilfov !

Catering crese – servicii de catering pentru crese, meniurile oferite de noi fiind realizate de catre specialisti calificati in nutritia copiilor.

catering-cresaCompania noastra va ofera servicii de catering pentru crese, alimentele utilizate pentru prepararea mancarii fiind de cea mai inalta calitate (fara nici un fel de aditivi alimentari). De asemenea, compania noastra este autorizata H.A.C.C.P respectand astfel toate normele de igiena impuse. Mancarea este transportata de catre un personal specializat, in

masini termoizolate autorizate. De asemenea, aprovizionarea este realizata de catre un personal specializat

. Specialistii in nutritia copiilor au grija ca meniurile sa fie echilibrate

si diversificate.

Cateringul pentru crese implica o responsabilitate deosebita, hrana copiilor aflati in primii ani de viata reprezintand o temelie pentru deprinderile alimentare viitoare, dar si pentru o dezvoltare armonioasa. Cei mici trebuie sa beneficieze de o alimentatie cat mai diversificata, care sa integreze toti nutrientii necesari

haccp

dezvoltarii optime. La cresa copilul va invata cum sa manance corect, ce sa manance corect si aproximativ cat sa manance. Cei mici trebuie invatati de mici cu o alimetatie sanatoasa, pentru ca mai tarziu sa poate alege singuri meniurile bogate in nutrienti.

Serviciile noastre de catering crese ofera avantaje multiple, incepand de la igiena, calitatea alimentelor si alcatuirea unor meniuri adecvate pentru varsta copiilor, pana la avantaje ce fac referire la pretul meniurilor puse la dispozitie. De asemenea, pentru copiii cu probleme alimentare putem realiza intotdeauna meniuri speciale. Cei mici au nevoie mereu de ceva nou, de aceea, meniurile noatre sunt diversificate, fara a se repeta felurile de mancare timp de 2 saptamani.

Atat pentru siguranta alimentelor cat si a apei potabile realizam bilunar analize. De asemenea, personalul este certificat si specializat, iar conditiile de preparare a mancarii indeplinesc cele mai inalte standarde calitative. Pentru noi igiena si calitatea sunt esentiale. De asemenea, in oferirea serviciilor de catering crese punem mare accent pe o alimentatie inteligenta si pe meniuri realizate corect din punct de vedere nutritional. Serviciile de catering crese trebuie sa fie oferite de specialisti, care intr-adevar cunosc regulile privind alimentatia copiilor in functie de varsta pe care o au. Hrana trebuie sa fie intodeauna adaptata nu doar varstei dar si starii de sanatate a celor mici, mesele sa fie servite dupa un orar bine stabilit, iar alimentatia sa fie cu adevarat sanatoasa.

Alimentatia copiilor de cresa (anteprescolari) este diferita fata de cea a prescolarilor de la gradinita. Meniurile oferite de firmele de catering crese trebuie sa fie realizate in functie de varsta micutilor. Compania noastra ofera servicii de catering pentru crese, alimentatia pusa la dispozitie pentru copiii fiind strict realizata in functie de varsta si de nevoile nutritionale pe care cei mici le au.

Pentru a stimula apetitul copiilor, ne-am gandit ca serviciile noastre de catering crese sa puna la dispozitie nu doar meniuri sanatoase, ci si alimente ce sunt pregatite si prezentate intr-o maniera cat mai atractiva pentru cei mici.

Pentru mai multe informatii despre catering crese, va rugam sa ne contactati: (catalin@delarte.ro)  Tel: 0722.52.52.55

 

EXEMPLU DE MENIU
LUNI MARTI MIERCURI JOI VINERI
MIC DEJUN

LAPTE DORNA (200ml)                   CU CEREALE(30gr)                   BISCUITI POPULARI

CEAI DE FRUCTE DE PADURE   (200ml)                          TARTINE CU UNT, SUNCA DE PRAGA SI CASCAVAL (paine30gr, unt5gr, sunca15gr, cascaval 15gr) LAPTE DORNA CU NESSQUICK   (200ml)            TARTINE CU BRANZA DE VACI  (paine30gr, branza proaspata de vaci 30gr) CEAI DIN FLORI DE TEI    (200ml)         TARTINE CU UNT SI MUSCHIULET FILE (paine30gr, unt5gr, muschiulet file20gr) OREZ CU LAPTE SI SCORTISOARA     (300ml)
GUSTARE FRUCTE PROASPETE FRUCTE PROASPETE FRUCTE PROASPETE FRUCTE PROASPETE FRUCTE PROASPETE
PRANZ CIORBITA TARANEASCA DE PUI CU FIDEA   (300ml)                                          OREZ SARBESC CU CARNE DE PASARE (200gr/80gr) CIORBITA DE LEGUME DREASA CU OU    (300gr)                        TOCANITA DE CARTOFI CU PIEPT DE CURCAN (200gr/70gr) SUPA DE PUI CU TAITEI (300ml)            MAMALIGUTA CU BRANZA SI SMANTANA (350gr) SUPA CU GALUSTE (300ml)                                                 MANCARE DE MAZARE CU PUI (200gr/50gr) CIORBITA DE PERISOARE (300ml) OSTROPEL DE PASARE IN SOS TOMAT CU PIURE DE CARTOFI (80gr/200gr)
GUSTARE NEGRESA CU DULCEATA PLACINTA CU MERE CORNULETE CU RAHAT PANDISPAN CU FRUCTE SALAM DE BISCUITI