Alege cele mai eficiente servicii de catering pentru gradinite

DelArte Catering este alegerea numarul 1 atunci cand vine vorba de servicii de catering pentru gradinite si afterschool. De ce? Pentru ca serviciile noastre indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si igiena, pentru ca bucatarii nostri sunt specializati in dieta copiilor prescolari, pentru ca suntem autorizati HACCP si pentru ca satisfacem toate exigentele la cel mai ridicat nivel de profesionalism.

 

Experienta noastra in domeniul cateringului pentru gradinite si afterschool este foarte vasta, mancarea preparata de specialistii nostri este intotdeauna proaspata, hranitoare si sanatoasa. Noi utilizam doar ingrediente atent alese, fara aditivi alimentari, intreg procesul de preparare a meniurilor fiind unul realizat cu o maxima responsabilitate. Alimentatia celor mici joaca un rol deosebit de important pentru buna lor crestere. De aceea, optati pentru servicii de catering oferite de profesionistii in domeniu.

 

O colaborare cu firma DelArte Catering va aduce numeroase avantaje, atat din punct de vedere al produselor livrate, al serviciilor cat si din punct de vedere al preturilor. In ceea ce priveste meniul, acesta este fix – mic dejun + gustare + pranz + desert + fruct, ce va avea un pret aproximativ de 12 lei, sau pana la 16 lei daca se doresc produse sau gustari suplimentare. Cu un astfel de meniu la un pret foarte avantajos, cei mici vor beneficia de o masa sanatoasa si gustoasa.

 

DelArte Catering isi propune sa fie liderul companiilor ce ofera servicii de catering pentru gradinite  si afterschool in Bucuresti, prin imbunatatirea constanta a serviciilor oferite, pentru a se ridica la cele mai inalte standarde Europene. DelArte Catering detine certificare HACCP ceea ce garanteaza pentru o mancare sanatoasa, preparata in conditii de maxima igiena. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati:

Coordonator Departament –  0722. 52. 52. 55  –  webmail@delarte.ro

WEBSITE: www.catering-gradinite.ro

 

 

 

 

Written by